Om Bobiltreffet

Historie

I mai 2016 ønsket grunnlegger av Facebook-gruppen Bobilsida, Bjørn Brage Kodvåg, å samle en gjeng da han skulle til østlandet for et ærend på sykehuset. Det ble foreslått å samles på Telemark Kanalcamping da dette var sentralt mellom Oslo hvor sykehuset var, og sørlandet hvor Bjørn bor. Etter kort tid var det flere som meldte interesse for å være med på denne samlingen, og Andreas Skotner tok ansvar for å gjøre noe organisert utav samlingen. Hans kone, Charlotte Skotner, tok kontakt med Telemark Kanalcamping for å reservere plasser, og man ambisiøst reserverte 25 plasser. Etter bare et par døgn var interessen enorm, og Skotner-paret valgte å reservere hele Telemark Kanalcamping for helgen. Andreas Skotner med sin bakgrunn som software ingeniør utviklet et system for deltakerne til å reservere plasser, og Bobiltreffet ble født. Plassene ble solgt ut med en gang og påmeldingen var en suksess.

Første treffet

27. til 29. mai 2016 ble det første treffet arrangert på Telemark Kanalcamping. En flott gjeng stilte opp og hjalp til med rigging av treff, og vi hadde allerede klart å få med store sponsorer. Vi valgte å ha et beskjedent program for treffet for å prøve oss frem, og det viste seg å være en suksess. Det at deltakerne fikk et åpent program var nok mye av suksessen med treffet vårt.

Tiden som har gått

I tiden som har gått har treffet i 2019 fått nytt navn og går nå under navnet "Bobiltreffet". Grunnen til dette er for å gjøre treffet enda mer uavhengig av grupper, organisasjoner og foreninger. Treffet skal være en enhet i seg selv, uavhengig av alle andre. Dette er suksessfaktoren vår, og dette skal være suksessfaktor fremover også.


Bobiltreffet 2020 - Jubileumstreffet!

Vi samles igjen på Telemark Kanalcamping i Lunde, Telemark. En av de mest populære campingplassene for bobiler i hele Norge. Plassen er skreddersydd for vår type treff, og vi har fått et utrolig godt samarbeid med eieren av campingen.

JUBILEUMSTREFF
2020 er det 5. treffet vi arrangerer og dermed er det tid for jubileum! Vi har derfor i 2020 slått litt ekstra på stortrommen hva det gjelder arrangering og jobbet hardere enn noen gang med å skape et treff ingen vil glemme. Bl.a. har vi for første gang et profesjonelt band som stiller med live musikk, og det er ingen ringere enn Torgeir & Kjendisene som spiller til dans på fredagen.

Siden det er jubileumstreff så har vi i år også valgt å slippe inn de deltakere som har vært med på Bobiltreffet tidligere i første rekke. Disse deltakerne får først mulighet til å kjempe om billettene før vi åpner resten av billettene for allmenheten noe senere.

Reglement
Selv om vi koser oss på treff, så skal vi husker noen ting i bakhodet. Det er fortsatt campingplass-regler som gjelder. De som ønsker å fortsette festen utover natten oppfordres til å gjøre dette ved fellesområde nede ved scenen. Her vil det ikke være begrensing på når det skal være stille.

NB:
Bobiltreffet sin administrasjon leier hele campingplassen i sin helhet under treffets varighet. Evt. henvendelser som ellers rettes resepsjonen skal under treffet rettes til treffledelsen. Resepsjonen vil kun henvise henvendelser videre.

Påmelding
All besøk og deltakelse til selve treffet skal foregå via disse nettsidene. Det er ikke mulig å reservere plass ved å kontakte campingplassen direkte. Telemark Kanalcamping har dog noen ekstra "quickstop"-plasser som ikke vil være mulig å reservere på våre nettsider. Disse er det "første-mann-til-mølla" som gjelder på. Quickstop-plassene betales direkte til campingen ved ankomst.

Avmelding/kansellering
Påmelding til treffet er i utgangspunktet bindene. Men avbestilling før 1. juni medfører en tilbakebetaling av treffavgift på kr 500,-. Altså får man ikke fullt tilbakebetalt avgiften ved avbestilling. Det er IKKE tillatt å videreselge billetter til treffet da det foreligger elektronisk venteliste. Kansellering av billett skal foregå via nettsidene slik at nestemann i køen får muligheten til å reservere plassen.

Billett
Billett gjelder for hele treffets periode, torsdag til søndag. Kommer man fredag eller lørdag vil prisen fortsatt være den samme. Det er opptil den enkelte deltaker å velge når man kommer. Ved ankomst tidligere enn torsdag må hver enkelt deltaker ordne plass på normal måte via resepsjonen på campingen.

Crew
Crew innrømmes halv pris på plassleie under treffet. Dette gjelder kun forhåndsgodkjent crew, og godkjennes av treffadministrasjonen. Crew har rett til forhåndsreservering av plass.

Reservering av plass
Det er kun crew og sponsorer som får forhåndsreservere plass. Samtlige deltakere henvises til treffets elektroniske system for reservering av plass. Når reservering åpner er det første-mann-til-mølla prinsippet som gjelder.

Grupper
Grupper som ønsker å stå sammen henvises til vår elektroniske gruppesystem. En gruppeleder kan opprette en gruppe og deretter både kjøpe billetter og reservere plasser til alle sine gruppemedlemmer. Det anbefales at gruppene gjør seg klare før reservering av plass åpner.

Oppsummering

 • Husk vanlig campingplass-regler
 • Påmelding kun via disse nettsidene
 • Avmelding gir kr 500,- tilbake, kun frem til 1.1.2020
 • Ikke lov å overføre billett til andre personer
 • Reservering av plasser kun på nettsiden, både for grupper og personer
 • Kontaktinformasjon:

  Andreas Skotner
  Treffgeneral/presse
  Tlf: 450 26 600
  [email protected]

  Kontaktpersoner:

  Charlotte Skotner
  Campsjef
  Tlf: 938 38 802
  [email protected]

  Program

  Torsdag

  15:00 - Bobiltreffet overtar campingen

  Fredag

  18:00 - Offisiell åpning av treffet
  19:00 - Torgeir & Kjendisene spiller til dans

  Lørdag

  14:00 - Marked midt på plassen
  16:00 - Aktiviteter for de voksne
  18:00 - Premieutdeling
  20:00 - Spilleliste med musikk fra scenen

  Søndag

  15:00 - Utkjøring
  Programmet er under arbeid og kan bli endret